TOROS’TA KENDİNİ KEŞFET KONFERANSI

Toros Üniversitesi Sosyal Medya ve Fotoğrafçılık Topluluğu, “Kendini Keşfet” konulu konferans düzenledi.

10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14.30’da 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Sosyal Medya ve Fotoğrafçılık Topluluğu Danışman hocası Öğr. Gör. Hülya Gündoğdu, Enerji Uzmanı Nihal Coşkun, Youtuber Selma Çiçekdal, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açılış konuşmasında söz alan Sosyal Medya ve Fotoğrafçılık Topluluğu Danışman hocası Öğr. Gör. Hülya Gündoğdu, “Yaşantımızda bazen kendimizi mutlu, heyecanlı, başarılı hissedip etrafa pozitif enerji yayarız. Oysa kendimizi üzgün, kızgın, yalnız, incinmiş hissettiğimizde etrafımıza bir negatif enerji yayarız. Bu ruh hali uzun sürerse hayatımızda her şeyin ters gitmesinden yakınırız.: Şans/şanssızlık, kader, tesadüf, karma, denk düşmek…gibi deriz. Bunun dışında keşfedilmeyi bekleyen bir o kadar da isteklerimiz vardır. Bunu nasıl isteriz, ne yapmamız gerektiği gibi konularda çaresiz kalırız. Günümüzde bazı  insanlar bunlarla baş etmeyi bilerek bu donanımla hayatını sürdürmektedir. Buraya kendini keşfedebilen iki güzel konuk çağırdık bizlere bir nebze ilham olsunlar. Bizi kırmayıp geldikleri için Selma Çiçekdal ve Nihal Coşkun’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 18 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi