TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞKAN ÖZYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Toros Üniversitesi  Heyeti, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.

30 Nisan 2019 Salı günü Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Mütevelli Heyet Başdanışmanı Prof. Dr. Yüksel Özdemir ve Genel Sekreter Serhat Reşit Aşkın’dan oluşan Toros Üniversitesi heyeti, 31 Mart yerel seçimlerinde Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görev süreci boyunca üniversitelerle koordineli bir biçimde çalışacaklarını ve projelerini buna göre şekillendirecekleri belirten Başkan Özyiğit, “Toros Üniversitesi ile göreve başlar başlamaz ağaç dikme etkinliği düzenleyerek ilk projemizi hayata geçirdik. 600 çam fidesini toprakla buluşturduk. Bundan sonrada bu işbirliklerine hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası Toros Üniversitesi Heyeti ve Başkan Özyiğit hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar