TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞKAN TARHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Toros Üniversitesi Heyeti, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

6 Mayıs 2019 Perşembe günü, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Mütevelli Heyet Başdanışmanı Prof. Dr. Yüksel Özdemir ve Genel Sekreter S. Reşit Aşkın’dan oluşan Toros Üniversitesi Heyeti, 31 Mart yerel seçimlerinde Mezitli Belediye Başkanı seçilen Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Toros Üniversitesi Heyeti ve Başkan Tarhan hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava