MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANIMIZ ALİ ÖZVEREN'E VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN PLAKET

Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren’e Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

6-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında bu yıl 36’ncısı ‘Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı’ temasıyla kutlanan Vakıf Haftası boyunca düzenlenen etkinlikler kapsamında Mersin Yardım ve İyilik Vakfı 9 Mayıs 2019 Perşembe günü Wonasis Otelde iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Vakıflar Bölge Müdür Vekili Ahmet Develi, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın ve Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Semazen gösterisinin de düzenlendiği gecede vakıflara gönül vermiş isimlere Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından plaket takdim edildi. Mersin Eğitim Vakfı’nın kurucusu, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren plaketini Bölge Müdürü Develi ve Erdemli Kaymakamı Avni Kula’nın elinden aldı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, masa, düğün ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise, masa ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava