GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜNDEN MEZUNİYET SERGİSİ

Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’na bağlı Grafik Tasarımı bölümü öğrencileri 6. Mezuniyet Sergisi açtı.

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergiye Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmayürek, Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Özdemir, akademisyenler sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Kurdele kesiminin ardından öğrenciler sergiledikleri ürünler hakkında bilgiler verdi.

Sergi sonunda açıklama yapan Grafik ve Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Hülya Gündoğdu, “Sergimizde öğrencilerimizi firmalarla buluşturmayı her zaman ön planda tutuyoruz, Üniversite eğitimi dışında iş hayatında da sıkıntı yaşamamaları adına firmalarla öğrencilerimizi sergimizde buluşturduk. Üstelik öğrencilerimizin 2 yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaların sergilerini aileleri de görmektedir, bu öğrencilerimiz için de çok onur verici bir şey. Toros Üniversitesi’nin öğrencilerine kattığı çok şeyler var, teknik ve pratik bir bilgiyle öğrencilerimize özel bir yetenek kazandırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar