TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT HEYECANI BAŞLADI

Toros Üniversitesi'nde kayıt heyecanı başladı. 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve aileleri, bugünden itibaren 23 Ağustos 2019 tarihine kadar Toros Üniversitesi'ne kayıt yaptırabilecekler.

Mersin’in çağdaş ve kentle iç içe olan Toros Üniversitesi’nin Bahçelievler Kampüsü’nde kayıtlar 19 Ağustos itibariyle alınmaya başlandı. 2019 YKS sonuçlarıyla bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aileleri ile birlikte kayıt işlemlerini yaptırmaya başladı. Mesai saatinin başlamasıyla birlikte kayıt işlemleri için Bahçelievler Kampüsü’ne gelen öğrenciler üniversite eğitimleri için ilk adımlarını attı.

Bahçelievler Kampüsü’nde gerçekleştirilen kayıt işlemleri 23 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek. Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler detaylı bilgilere http://ogrenci.toros.edu.tr/ adresinden ulaşabilirler.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, bitki, ağaç ve açık hava