Toros Üniversitesi Aşçılık Programı Adana Lezzet Festivali'nde


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde 06.10.2019 pazar günü üniversitemiz Aşçılık Programı yer aldı. Gerçekleştirilen etkinlikte Aşçılık Programı öğrencileri Adana'ya Özgü Yenilikçi Sokak Lezzetleri geliştirerek sahnede tüm hünerlerini sergiledi. İzleyicilerin ve jürinin büyük beğenisini toplayan birbirinden lezzetli ve görsel doyum yaşatan 3 farklı tarif ortaya çıktı. Ünlü sunucu Yeliz Doğramacılar ile de bir tabak hazırlayan öğrenciler renkli görüntülere sahne oldu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, bulut ve açık hava

Etkinlik sonunda en beğenilen tabak seçilirken, Toros Üniversitesi Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kamuran ÖZTOP, Çukurova Bölgesi'ne değer katacak tüm etkinliklerde özveri ile yer aldıklarını, süreçte canla başla çalışan bölüm hocalarına, eğitmen şeflere ve bölüm öğrencilerine teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve ateş

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve yiyecek

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, sakal, selfie, yakın çekim ve açık hava

Haberlere Geri Git

Öğrenci Bilgi Sistemi

Hazırlık Bilgi Sistemi

Dış İlişkiler

Bologna Bilgi Paketi

Mezun Bilgi Sistemi

Kalite Güvence Sistemi

"