TÜRK KIZILAYI MERSİN ŞUBESİ’NDEN REKTÖR KORKMAZYÜREK’E ZİYARET

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Türk Kızılayı Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Gür ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Türk Kızılayı Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Gür, Adana Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir, Kızılay Mersin İletişim Uzmanı Özden Altun, Genç Kızılay Mersin Başkanı Yusuf Ziya Pulat ve Fizyoterapi 2. Sınıf öğrencisi Ezgi Karaca katıldı.

Türk Kızılayı’nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve yapmış olduğu başarılı çalışmaların yurt içi ile yurt dışında büyük takdir topladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Başkan Gür ve yönetimine başarılar diledi.

Türk Kızılayı Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Gür Rektör Korkmazyürek’e günün anısına Türk Kızılayı fincanı hediye etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar