TÜTİT SEZONU KANLI NİGAR’LA AÇTI

Toros Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (TÜTİT) 2019-2020 Sezonunun ilk oyununu sahneye koydu.

TÜTİT sezona hızlı bir giriş yaparak sezonun ilk oyununu sahneledi. 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda çok sevilen bir ortaoyunu olan Kanlı Nigar’ı sahneye koyan topluluk üyeleri izleyenlerden tam not aldı. Yönetmenliğini Salih Yıldırım’ın üstlendiği oyunda Süleyman Abatay, Dilek Aydın, Aylin Kanatlı, Bilal Alperen Öztürk, Sima Bolat, Hamza Utku Doğru, Ayten Çelikörs, Aziz Tolon ve Mehmet Kayabaşı sahne aldı.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencisi olan Topluluk Başkanı Süleyman Abatay oyun sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Abatay, “Eğitmenimiz Salih Yıldırım öncülüğünde kısa süre içerisinde hazırladığımız "Kanlı Nigar" adlı orta oyunumuzu dün akşam Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda sergiledik. Oyuncularımız oyunun ilk dakikasından itibaren salonumuzu hınca hınç dolduran seyircimiz ile bütünleşti ve harika bir atmosfer oluştu. Tiyatro tarihimizin en bilinen karakterlerinden "Kanlı Nigar", "Kavuklu ve Pişekâr" karakterlerini seyircimizle buluşturduk.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şapka

Topluluğumuz 2019 - 2020 eğitim yılı içinde daha birçok tarihi oyunla seyircimizin karşısında olacak. Son olarak Tiyatro Topluluğu olarak oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, bizleri yalnız bırakmayan seyircimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar, ayakta duran insanlar ve basketbol sahası

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, kalabalık ve iç mekan