ÜNİVERSİTELERDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PROGRAM MÜFREDATININ İYİLEŞTİRİLMESİ ÇALIŞTAYI

Üniversitelerde İş Sağlığı ve Güvenliği müfredatının iyileştirilmesine yönelik  çalışmalar kapsamında, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının düzenlediği çalıştaya Toros Üniversitesi’ni temsilen İş Sağlığı ve Güvenliği Program Sorumlusu Öğr.Gör. Sabri Kalkan katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Üniversitelerde Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programlarında verilen İş Sağlığı ve Güvenliği müfredatının iyileştirilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında 21-23 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM)'nde düzenlenen "Üniversitelerde İş Sağlığı ve Güvenliği Program Müfredatının İyileştirilmesi" Çalıştayı sonucunda ortak müfredatlar belirlenecek.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan