TOROS ÜNİVERSİTESİ VE SİLİFKE TİCARET VE SANAYİ ODASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Toros Üniversitesi ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

19 Kasım 2019 Salı günü Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Köksal Hazır ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar ve belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

İmzalanan işbirliği protokolünün ardından Prof. Dr. Köksal Hazır, “Lojistiğin ‘Tedarik Zinciri Yönetimi’ne Dönüşümü” konulu konferans verdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan