MEDYA VE FOTOĞRAF TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Toros Üniversitesi  Sosyal Medya ve Fotoğrafçılık Topluluğu(TÜSMEFT) iki etkinlik ile kasım ayını  noktalayacak.

MEDYA VE FOTOĞRAF  TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

TÜSMEFT 25-26 Kasım tarihleri arasında "Medya ve Fotoğraf Teknikleri Eğitimi" verecek. 2 gün sürecek olan eğitimlerde Canan Çekiç ve Sevinç Döndü Dinçer katılımcılara Medya ve fotoğraf teknikleri hakkında değerli bilgiler verecek. Eğitim sonrası katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

25-26 KASIM 2019

SAAT: 16.00-17.00

45 Evler Kampüsü B Blok 402 Nolu Derslik

BELGESEL DOĞA VE  SOSYAL MEDYA TEKNİKLERİ KONFERANSI

Toros Üniversitesi Sosyal Medya ve Fotoğrafçılık Topluluğu(TÜSMEFT) 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat:10.00’da Belgesel, Doğa ve Sosyal Medya Teknikleri konulu konferans verecek.

Konferansa Mersin Fotoğraf Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Özer, Mersin Fotoğraf Derneği fotoğraf sanatçılarından Murat Çiçek ve Matris Reklam Ajansından İbrahim Aslan katılacak.

27 KASIM 2019

SAAT: 10.00