TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDE TABAK SUNUM TEKNİKLERİ

Toros Üniversitesi Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı her ay belirlenen tematik alanlarda farklı üniversiteler ve kurumlardan davet ettiği misafir akademisyenler ve uzmanlar ile eğitim ve söyleşiler gerçekleştirmeye devam ediyor.

6 Aralık 2019 Cuma günü "Tabak Prezentasyonu ve Tabak Prezentasyonun Önemi" konulu bir etkinlik düzenleyecek olan Aşçılık Programı; Gaziantep Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK'u ve Karabük Üniversitesi'nden Arş. Gör. Özkan SÜZER'i konuk edecek. Eğitim saat 13.00'da Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Uygulama Mutfağında gerçekleşecek.

Konu: “Tabak Prezentasyonu ve Tabak Prezentasyonun Önemi”
Tarih: 06.12.2019 Cuma Saat: 13.00
Yer: Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Uygulama Mutfağı
Eğitmenler:
Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK - Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Arş. Gör. Özkan SÜZER - Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü



Haberlere Geri Git

Öğrenci Bilgi Sistemi

Hazırlık Bilgi Sistemi

Dış İlişkiler

Bologna Bilgi Paketi

Mezun Bilgi Sistemi

Kalite Güvence Sistemi

"