MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA PROF. DR. ADNAN MAZMANOĞLU GETİRİLDİ

Yaklaşık 6 yıldır Toros Üniversitesi’ne, ‘Mühendislik Fakültesi Dekanı’ olarak hizmet veren Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Zeren, dekanlık görevini Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Mazmanoğlu’na devretti.

Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü’nde gerçekleşen törende konuşma yapan Prof. Dr. Yusuf Zeren, “Birlikte güzel şeyler yaptık. Prof. Dr. Adnan Mazmanoğlu’na hem öğrenci hem de akademik ilişkileri son derece iyi olan bir fakülte devrediyoruz. Kendisinden beklentimiz, geldiğimiz noktanın üzerine çıkmasıdır. Zaman zaman bizler de kendisine destek olacağız. Amacımız birlikte Fakültemizin daha başarılı olması için elimizden geleni yapmaya çalışmaktır” dedi.

Konuşmanın ardından, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Prof. Dr. Yusuf Zeren’e plaket ve çiçek takdim etti.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan