TOROS ÜNİVERSİTESİ İSG PROGRAMI MEZUNU TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 2019 yılı mezunu Bircan Aktaş, İş Sağlığı Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 14 Aralık 2019 tarihinde yapılan, İş Yeri Hekimliği ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’nda Türkiye birincisi oldu.

Mezunumuz yaptığı açıklamada, her gün düzenli olarak ders çalıştığını ve denemeler çözdüğünü dile getirdi. Bircan Aktaş, “Okulda verilen ödevlerime ve ders notlarıma özen gösteriyorum. Üniversitemizde verilen Mesleki Uygulama dersi, yapılan tatbikatlar ve ilkyardım eğitimleri ile birlikte pratik yapma fırsatı buldum. Hocalarımızın, dersleri kanun ve yönetmelikler çerçevesinde anlatması sınava yönelik çalışmalarımızda kolaylık sağladı. Bu nedenle tüm hocalarıma teşekkür ediyor ve öğrenci arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, sakal ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve sakal