ALMAN ŞİRKETİ TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE OKUYAN 3 ÖĞRENCİYİ FİRMASINA DAVET ETTİ

Erasmus+ Çukurovamed Staj Konsorsiyumu Programı kapsamında, Çukurova Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörü SemraSadık Krupka ve UIZ Umwelt Und Informationstechnologie Zentrum GmbH Sahibi Dr. Jay Krishna Thakur Toros Üniversitesi’ni ziyaret etti.

09 Ocak 2020 tarihinde Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Mazmanoğlu, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Köksal Hazır ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Türkel, Toros Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Besime Ahu Kaynak ve çok sayıda akademisyen katılım sağladı.

Dr. Jay Krishna Thakur, üniversite-sektör işbirliği ile birlikte birçok projeye imza atmak istediklerini dile getirerek, 3 öğrenciyi Erasmus+ staj faaliyeti kapsamında firmasına davet etti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan