TOROS ÜNİVERSİTESİ HAVA TAŞIMACILIĞI SEMPOZYUMU'NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Toros Üniversitesi Hava Taşımacılığı ve Bölgesel Kalkınma Uluslararası Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

Hava Taşımacılığı ve Bölgesel Kalkınma Uluslararası Sempozyumu, Toros Üniversitesi ve LODER işbirliğinde, Toros Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde, 9-10 Nisan 2020 tarihlerinde Mersin’de düzenlenecektir.

Tarım, sanayi, turizm, lojistik ve kültür alanlarında artan bir ivmeyle gelişim gösteren Çukurova Bölgesi sadece ülkemizin değil aynı zamanda Doğu Akdeniz’in önemli bir tarım, ticaret ve lojistik merkezi haline gelmiştir. Çukurova’nın rekabetçi avantaja sahip olduğu bu yetkinliğin geliştirilmesi bağlamında farklı sektörleri ortak bir platformda buluşturmak, bu sempozyumun temel hedefidir.

SEMPOZYUMLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE AŞAĞIDAKİ WEB ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.