TÜRKİYE’DEN IRAK’A BAKIŞ KONFERANSI

Toros Üniversitesi ekonomi toplantıları kapsamında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Unsurlardan Sorumlu Bakan Aydın Maruf Mersin’in önde gelen STK Başkanları ile aynı konferansta buluşacak.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Ahmet Özer’in yapacağı “Türkiye’den  Irak’a Bakış” konulu konferansa Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin ile  Türkiye – Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Başkanı Nevaf Kılıç katılacak.

TÜRKİYE’DEN IRAK’A BAKIŞ(Konferans)

06 Şubat 2020