AIMS 360° ANALİTİK VİZYON TOROS ÜNİVERSİTESİ VİDEO KONFERANSI

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Adnan MAZMANOĞLU sorumluluğunda “IBM Gold Business  Partner” öncülüğünde 2020 yılında “Üniversite  seminerlerimizin İlki Mersin’de” sloganı ile Üniversitemizde 27 Mart 2020 tarihinde saat 09:20-12:30 saatleri arasında 45 Evler Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilmesi planlanan “AIMS  360° Analitik Vizyon 2020” konulu etkinlik ülkemizde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) etkilenmesinin ve virüsün yaygınlaşmasının engellenmesi amacı ile 27 Mart 2020 Cuma günü 09.30-12.30 saatleri arasında Video Konferans olarak düzenlenecektir. Konferansa internet üzerinden ücretsiz olarak bağlanılabilir ve www.aims.com.tr/kayit2 erişim linkinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Kalite Yönetim Sistemi